Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]

Regelverk velferdsrommet

Regelverk for leie av borettslagets velferdsrom
i Grenseveien 23

Velferdsrommet ligger i kjelleren i Grenseveien 23 og er flittig brukt til blant annet møter, barneselskap og andre sosiale sammenkomster. Alle er velkomne til å benytte rommet i henhold til følgende regler:

– Leie av velferdsrommet er forbehold borettslagets beboere.

– Kostnaden for bruken av rommet er kr. 200,- uansett hva det brukes til, og inkluderer fri bruk av kjøkkenet.

– Betaling for leie av rommet skal skje iht. betalingsinstruks før arrangementet gjennomføres, og nøkkel utleveres kun ved framvising av kvittering for innbetalt beløp.

– Ved alle arrangement skal det være ro etter kl. 20.00, og alle aktiviteter skal være avsluttet innen 23.00.

– Det skal alltid være ansvarlige voksne til stede hele tiden ved alle arrangement.

– Bruken av rommet skal være i tråd med husordensreglene slik at det ikke kan sjenere naboene. Det betyr at musikk og aktivitet skal holdes innenfor akseptable grenser, at døren til oppgangen ikke settes opp under arrangementet, og at det ikke er støy og unødig opphold i og utenfor oppgangen.

– Etter bruk skal rommet settes tilbake i samme stand det var før det ble tatt i bruk. I praksis betyr det å lukke vinduer, rydde på plass møbler, vaske gulv, vaske opp og sette på plass i skapene, og fjerne søppel, tomflasker og lignende.

– Leietakeren er erstatningsansvarlig overfor borettslaget dersom lokalet blir påført skader under bruk.