Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]
[ Ukategorisert ]

Beboerbrev september

Kjære beboere, 

Sommeren går mot slutten, og hverdagen er igang igjen for de fleste. For styret betyr det ordinære styremøter i velferdsrommet hver første mandag i måneden. Vi minner om at beboere som har forslag eller innspill står fritt til å benytte seg av møtets Åpen halvtime mellom 18:30 og 19:00. Gi oss gjerne beskjed på forhånd, så vi vet om det litt i forkant. 

Alternativt kan selvfølgelig henvendelser sendes til oss på styret@keyserlokka.no, eller legges i postkassen vår i Bergljots vei 5C. For eksempel tar vi fortsatt gjerne imot forslag til bruk av fellesarealer, til formål som kan komme flere beboere til gode. Ta eventuelt kontakt med oss om det er spørsmål rundt dette. 😊

Styret skal denne høsten ha fokus på de lange linjene, og jobbe med både systemer og rutiner, og langsiktige prosjekter. I tillegg blir det dugnad i høst, nærmere bestemt lørdag 10. oktober. Smittevernhensyn vil bli ivaretatt ved  gjennomføringen. Som vanlig blir det bestilt containere som står her hele uken fra og med mandag 5. oktober. Mer info om både dugnad og container kommer senere. 

Til slutt vil vi be alle ta en ekstra kikk på balkonggulvet sitt når det blir tid for å rydde balkongen for sesongen. Finner dere sprekker, avskallet maling el.l. vil vi gjerne ha beskjed om dette før vinteren setter inn. 

Hilsen fra styret