Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]
[ Ukategorisert ]

Sensommer-info

Kjære beboere,

Her kommer litt diverse informasjon fra styret.

Ferien til Maris ble forskjøvet, så han er borte ut august. I denne perioden må derfor bytte av vaskekort gå via styrets postkasse i 5C. I mellomtiden er det Gamle Oslo Servicesentral som klipper gress for oss. På grunn av en regntung juli har det vært utfordrende å få klippet gresset så ofte som ønskelig, og derfor rakk det å bli litt vel langt før klippen forrige uke. Dette førte dessverre til at mye klippet gress ble liggende igjen i hauger på plenen. Styret vil rette en stor takk i dugnadsvillige beboere som satte igang med raking, og fjernet nærmere 40 sekker med gress over helgen, takk for innsatsen! 🙂

Videre har styret besluttet å fortsatt holde trimrom og velferdsrom stengt inntil videre. Vi har dessverre ikke mulighet til å utføre grundig og hyppig nok renhold til å sikre at smittevernhensynet er tilstrekkelig ivaretatt. Vi beklager ulempene dette medfører.

Avslutningsvis minner vi om at mange fortsatt jobber fra hjemmekontor, og vil fortsette med det utover høsten. Vi ber om at dere er bevisste på dette, og, der det er mulig, tar ekstra hensyn når det gjelder støy, for eksempel i forbindelse med oppussing.

Hilsen styret 🙂