Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]
[ Administrativt, Barn, Fasiliteter, Ukategorisert, Utearealer ]

Sommerhilsen fra styret

Kjære beboere,

Etter en solfylt juni her på Keyserløkka har juli nå gjort sitt inntog, og fellesferiefølelsen har senket seg. Kanskje blir det flere med hjemmeferie i år? I så fall håper styret dere vil ha glede av at vi har gått til anskaffelse av åtte nye benker til uteområdet. I tillegg er det planlagt vedlikehold av benkene vi hadde fra før. Det skal stå benker på grillplassen, lekeplassen og ved hver blokk. Husk at om man låner benker fra en blokk til en annen, bør de flyttes tilbake igjen etter bruk. Ikke alle er like store og sterke:)

Vi håper mange vil kose seg med grilling i sommer, men vi minner om at det ikke er tillatt med gassgrill på balkongen, så dette må skje på uteområdet. Husk også at det av sikkerhetshensyn ikke er anledning til å oppbevare gassbeholdere i blokkene. Nøl ikke med å ta kontakt med oss om det er spørsmål rundt dette.

Vaktmester har ferie i juli og utover august, så eventuelle henvendelser til han ber vi om at rettes til styret i denne perioden. Påfylling av vaskekort vil på grunn av dette kunne ta noe lenger tid enn vanlig. I uke 29 vil det ikke bli delt ut nye vaskekort, siste frist før dette for betaling/innlevering av brukte kort er lørdag 11. juli kl. 08:00.

Neste styremøte blir avholdt i august, nøyaktig dato vil bli opplyst om på nettsiden når den er avklart. 

GOD SOMMER til store og små!

Hilsen styret