Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]
[ Administrativt, Ukategorisert, Utearealer ]

Velkommen til vårdugnad lørdag 9. mai kl. 13!

Denne våren har vært annerledes for mange, men vi ser også at det er mange flere som benytter seg av det flotte uteområdet vårt, og vi ønsker å gjøre det enda litt flottere med hjelp fra dere. Etter en nøye vurdering har vi kommet frem til at det lar seg gjøre å avholde dugnad på en måte som ivaretar hensynet til smittevern knyttet til koronapandemien.

Det settes ut containere tirsdag 5. mai. Fint om dere kaster mest mulig i god tid før dugnaden, slik at containere kan tømmes i forkant av dugnaden på lørdag. Husk at spesialavfall ikke skal kastes i containerne.

Av smittevernhensyn vil det ikke bli gått runder i blokkene for å kaste hensatte eiendeler. Det som er hensatt etter at containerne er fjernet, vil bli kastet for beboers regning.

Det som står på gjøremållisten er:

Inne

  • Vask av vaskerier
  • Vask av trimrom og velferdsrom for å gjøre det klart til gjenåpning når myndighetene åpner opp for det
  • Vask av ytterdører og andre kontaktflater i oppgangene.

Ute

  • Rydding av skråningen sør for Bergljots vei
  • Kasting av ødelagte leker fra sandkassen på lekeplassen
  • Snu sand i sandkassene
  • Plukking av søppel
  • Planting i blomsterkassene foran hver blokk

Styret vil fordele beboerne som møter opp, med tanke på å overholde kravene til godt smittevern, herunder grupper på maks 5 personer som skal holde minst 1 meters avstand mellom deltakerne. Det vil bli utdelt engangshansker til bruk under dugnaden, og det vil være håndsprit tilgjengelig ved lekeplassen.

Usikker på hva du skal gjøre på selve dagen? Da spør du “dugnadssjef” og styreleder Nicolay Christensen.

Den tradisjonelle grillingen etter dugnaden må dessverre utgå av hensyn til smittevern, men borettslaget vil stille med mineralvann.

Gitt situasjonen med koronaviruset har vi selvsagt forståelse for det dersom det er noen som ikke har anledning eller ønsker å ta del i dugnaden. Om du ønsker å bidra på et annet tidspunkt, ta kontakt med styret på styret@keyserlokka.no for å få tildelt en oppgave.

Vi møtes på lekeplassen kl. 13. Velkommen skal dere være!

Vennlig hilsen styret.