Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]
[ Sikkerhet ]

Viktig informasjon ifm. korona-situasjonen

Kjære beboere i Keyserløkka Nord borettslag. 

Styret har i dag sendt ut tekstmelding til alle beboere om at vi har besluttet å stenge velferdsrom og trimrom inntil videre. Vi velger å gjøre dette for å begrense eventuell koronasmitte internt i borettslaget. Vi beklager ulempene dette medfører, men håper på forståelse.

Samtidig ønsker vi å oppfordre alle til å utvise smittevernhensyn også når dere ferdes i oppganger, fellesvaskerier og andre fellesarealer i borettslaget. Heldigvis vet vi at Keyserløkka er full av gode naboer, og vi håper alle tar godt vare på hverandre og stiller opp litt ekstra for dem som nå måtte trenge det.

Årets vårdugnad var etter planen satt til 25. april, men vi anser det som sannsynlig at den må utsettes. Når det gjelder generalforsamlingen 28. april, er vi, i samråd med OBOS, i gang med å se på alternative løsninger for hvordan denne kan avholdes. Mer informasjon om dette kommer på et senere tidspunkt. 

Med ønsker om en smittefri vår,
styret.