Velkommen

Velkommen til Keyserløkka Nord borettslags nettsider. Vi håper du finner det du leter etter. I motsatt fall: kontakt oss gjerne!

Faste sider

[vis alle] | [lukk alle]
[ Fasiliteter ]

Ny avtale med Viken Fiber

Det er inngått ny avtale med Viken Fiber om levering av TV og internett til Keyserløkka Nord. Avtalen innebærer at grunnpakken som er inkludert i felleskostnadene blir betydelig bedre uten merkostnad. Alle beboere som i dag betaler for individuelle tilvalg vil få en betydelig billigere avtale. Her er informasjon om den nye pakken, og om hvordan prosessen blir frem mot ny avtale.

Grunnpakken inkluderer

  • Fiberbredbånd 50/50 Mbps
  • 15 faste TV-kanaler, pluss 5 valgfrie
  • Muligheten til å starte programmer forfra, samt pause/spoling
  • Opptaksfunksjon med 50 timer lagring
  • Altibox-appen
  • Filmleie i ultra HD

For beboere som ønsker det er det mulig å oppgradere ved å velge individuelle tilvalg. Den nye avtalen vil gjelde fra 1. juni. Ettersom vi skal fortsette med samme leverandør vil den nye avtalen ikke innebære store forandringer, og for mange blir eneste forskjellen at regningen blir lavere. Noen ting er det viktig å vite likevel:

  • De som har hjemmesentraler av typen Zyxel P2812 må bytte til ny type. Viken Fiber tar kontakt med de det gjelder individuelt for å avtale dette, og dette blir trolig fra starten av mai.
  • Det skal leveres ut nye dekodere til de som ikke har de nye typene. Disse blir levert ut av montør for de som skal bytte hjemmesentral, og ellers sendt per post. Det er viktig at nye dekodere IKKE koples til før 1. juni.
  • Viken sender ut SMS med informasjon om hvordan man kan bestille individuelle tilvalg. Dere kan forvente å få dette i starten av mai.
  • Fra 1. juni er det mulig å logge inn på «Mine Sider» hos Viken og velge de TV-kanalene man ønsker som er valgfrie.